Leeuwendeel BV

 
 

De dynamische omgeving van advies vraagt een goed netwerk van betrouwbare klanten en contacten.


Doel van deze site is om bereikbaarheid te vergroten en informatie over nieuwe kansen of opdrachten uit te wisselen. Uiteindelijk gaat het om het krijgen van de juiste personen op de juiste plaats.


De organisatie is lean. Door middel van een netwerkmodel van partnerships en deelnemingen zijn commerciële afspraken gemaakt voor uitwisseling en plaatsing van specialisten.


Kennis en ervaring willen wij delen, op basis van ervaringen uit de markt en best practices. Onafhankelijk advies wordt gegarandeerd omdat wij geen leverancier zijn van de oplossingen zelf.


Toegevoegde waarde zit in specialisme en het vinden van oplossingen die passen bij uw situatie. Hierbij werken wij aan een lange termijn partnerrelatie met opdrachtgevers. Uitgaande van een open dialoog waar we optimaal ingezet kunnen worden en waar niet.Industrie gebieden


Consumer Package Goods (CPG)RetailProductieWat is Leeuwendeel BV?

Leeuwendeel is een management bv, opgericht in februari 2006 door Marc Leeuwenberg.


Het doel van Leeuwendeel is om vanuit een onafhankelijke positie directies van opdrachtgevers te adviseren in complexe vraagstukken ter verbetering van processen en organisaties.


Waardetoevoeging voor uw bedrijf is hierbij het uitgangspunt in alle projecten.


Omvangrijke projecten zijn mogelijk door een samenwerkingsvorm in netwerkstructuur, waarbij uitwisseling van specifieke taken moet leiden tot een optimaal resultaat voor de klant.


Samenwerking met:

 

Doel van deze site